AYDIN / KARACASU - Ataeymir Ortaokulu

0256 4412016
ATAEYMİR MAH. 1550 SK. ATAEYMIR ORTAOKULU BLOK NO 4 KARACASU / AYDIN
Vizyon
Ataeymir halkının; çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir okuluz.
07:40 Başlama 12:50 Bitiş.
Kalorifer (Kömür)
Ulaşım
Her gün saat 07.45´ten itibaren mahalle ve ilçe arasında her saat karşılıklı minibüs hareket etmektedir. Karacasu ve Nazilli´den kendi araçları ile gelen öğretmenlerimiz de vardır.
Servis Bilgisi
Okulumuza Taşıma kapsamında iki taşıma servisiyle öğrenci taşıması sağlanmaktadır.
Ataeymir Mahallesi Karacasu / AYDIN
Aydın İl merkezine 110 km Karacasu ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
"Gençlik şehitlerimiz için koşuyor" yarışmasında 2 ikincilik,1 üçüncülük kazanıldı.
Proje Çalışmaları
11-12 Mayıs 2022 yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı tarihimizdir, hazırlanıyoruz. TEMA "Meşe Palamudu" projesi yapılmaktadır.